Pizzicotto logo

Pizza haarlem

Wanneer je op zoek bent naar de beste pizzeria van Haarlem, hoef je niet verder te zoeken. Gelegen in het hartje van de stad, bereiden wij onze pizza’s volgens authentiek Italiaans recept. We gaan hierin zelfs zo ver dat we onze ingrediënten speciaal uit Italië laten overkomen. Zo weten we zeker dat we je ook echt een gerecht serveren dat op alle fronten voldoet, aan wat je van een Italiaanse pizza verwacht.

Van de tomaten tot de ansjovis, de kaas en de vleeswaar, elk ingrediënt wordt ver ingevoerd vanuit Italië. Zelfs de olijfolie die wij gebruiken, is afkomstig van Italiaanse olijfgaarden. Daarbij, tenminste dat vinden wij, kun je ook alleen de beste pizzeria van Haarlem zijn, wanneer je tevens gaat voor 100% biologisch product. Hiervoor onderhouden wij nauwe contacten met producenten uit de Sorrento die voldoen aan de EU-norm voor biologische voedselproductie.

Om een kwaliteitspizza te bakken die de beste pizzeria van Haarlem waardig is, werken wij met een authentieke houtoven. Een houtoven pizza geeft niet alleen de knapperigste korst, doordat de temperatuur van een houtoven veel hoger ligt, dan die van een gas- of elektrische oven, is de bereidingstijd ook aanmerkelijk korter. Je hoeft bij ons dan ook nooit lang te wachten en ook telefonische bestellingen bezorgen wij snel en accuraat. Voor een originele, op traditionele wijze bereide Italiaanse pizza, kun je tevens eenvoudig online je tafel reserveren. Pizzicotto, in het centrum van Haarlem, is makkelijk per fiets en te voet bereikbaar. De dichtstbijzijnde parkeergarage ligt op enkele minuutjes lopen.