Pizzicotto logo

Beste pizza Haarlem

Wanneer je zoekt naar een pizzarestaurant dat de meest uitstekende recensies in Haarlem heeft, kom je uit bij Pizzicotto. En dat is niet verwonderlijk. Onze houtoven pizza, bereid naar Italiaans recept, is zoals je hem in Italië ook eet. En dat is geen grootspraak. Ons doel was en is de beste pizzeria van Haarlem te zijn en te blijven. Het eerste gedeelte hebben we bereikt, dat kun je zien aan de recensies. Wat is ons geheim?

Een geheim is er eigenlijk niet. Wel een visie. Een visie van een eerlijk product, bereid op een manier zoals Italiaanse pizzabakkers het al eeuwen doen. Volgens ons kan dat alleen als we de pizza’s op traditionele wijze bereiden en gebruik maken van 100% biologische producten. Aan onze gerechten proef je de pure smaak van zongerijpte tomaten, aan de lucht gedroogde Parmaham en olijfolie uit Italië. Voor de kenners vermelden we erbij dat laatstgenoemde afkomstig is uit de heuvels van de streek Sorrento, vlakbij Napels. Net als onze andere versproducten betrekken we ze van kleinschalige voedselproducenten die voldoen aan de EU-norm van biologische productie.

Je kunt de beste pizza’s van Haarlem laten bezorgen of afhalen. Wil je een avondje uit combineren met een authentieke pizzamaaltijd én een goed glas Italiaanse wijn, in een gezellige ambiance, ben je van harte welkom in onze zaak. Restaurant Pizzicotto is gevestigd in het centrum van Haarlem. Je bereikt ons eenvoudig te voet of per fiets. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is parkeergarage de Appelaar.